Lets switch off the lights for our lovely earth ! :)

sâmbătă, 27 martie 2010
Earth Hour (Ora Pamantului) este cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra încălzirii globale, implicând peste 1 miliard de persoane din întreaga lume.
Este o campanie impotriva schimbarilor climatice. Romania participa alaturi de alte 90 de tari la aceasta campanie si contribuie cu stingerea luminilor din peste 20 de orase, inclusiv Bucurestiul. Acest eveniment va fi in data de 27 martie ora 20:30.

De ce trebuie sa te implici?
Simplu! Deoarece viitorul nostru depinde de asta!

Earth Hour a facut o multime de sensibilizare cu privire la aspectele legate de schimbarile climatice. Dar nu e mai mult decât de oprirea luminile timp de o ora, o data pe an.. Este vorba de a oferi oamenilor o voce cu privire la viitorul planetei noastre si lucreaza împreuna pentru a crea un viitor durabil emisii reduse de carbon pentru planeta noastra.
"So now's the time to take a stand and give world leaders the mandate they need to make the right climate deal. The future can be bright! " WWF


Romania nu cred ca va ajuta prea mult,deoarece romanu` prefera sa stea in fata televizorului sa se uite la un film sau la un meci decat sa stea cu lumina stinsa o ora sau sa iasa afara.
Deja primele semne ale incalzirii globale s-au adeverit.Si cine stie,poate de Pasti o sa ninga iar...

Asa ca,tu vei stinge lumina? :)



An Earth Hour message from the Children's Home in Uummannaq, Greenland. Local children living in the Arctic Circle and experiencing the effects of climate change firsthand urge people to take part in Earth Hour 2010 .