Yummy.Lady Gaga Cookies

marți, 30 martie 2010

Matt Mayer şi Ditinick Devonne,
de la Merritt Island, Florida, au
creat niste cookie-uri bazate pe cele mai traznite aparitii a lui Lady Gaga.

Ba-ba-ba-bake 'er face, ba-ba bake 'er face:))

Atlas de Mitocanie Urbana !!!

duminică, 28 martie 2010
O inteligenta si ironica campanie "de bun simt" lansata de Radio Guerrilla. Partea cea mai fun este ca vocea din clipul video este 'tanti' de la Telenciclopedia, iar textele sunt narate in stilul specific al emisiunii.
"Pentru toti dusmanii mei care ma iubeste pan la moarte le dedic dedicatiile astea.Muzica lautare sa curga banii fara numar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Enjoooy :)


Adevarul doare !

Pitzipoanca de companie-siliconatus felina;cand te saluta spune "poop la tine,kiss,iti declara iubirea in doua puncte ics" :))))

Strutzulus penibilus

Musculo cocalarus

Si premiul suprem,Cocalarus Penibilus,ii revine lu' Roxy Manelista feat. Marean Valorosu',ptr superhitul "Da-ti chilotii ca poate ti se ofileste banana".Sa-i ascultam cum canta "live" ca toti artistii de valoare,si sa notam reteta succesului lor.Kids' Choice Awards 2010

Nickelodeon "Kids Choice Awards", de asemenea,cunoscut sub numele de KCA,este o gala in care se premiaza cel mai bun actor,cel mai bun cantaret,cea mai buna carte,cel mai bun film,etc,etc,cu ajutorul copiilor care nominalizeaza si voteaza.Spectacolul se transmite live din Los Angeles sau California. Anul acesta s-a desfasurat cea de-a 23-a editie a galei decernarii premiilor,la care au fost prezente pe Orange Carpet,vedete ca : Justin Bieber,Demi Lovato,Taylor Lautner,Jonas Brothers,Selena Gomez,Rihanna. Dar senzatia serii,a fost cantareata americana,Katy Perry,care a fost victima unei farse.În momentul în care a desfacut cutia în care trebuia sa se afle biletul cu numele castigatoarei categoriei „Favourite Movie Actress" , un jet de vopsea verde i-a tasnit in fata.Katy,desi surprinsa,a primit gluma cu zambetul pe buze,si ptr a-si arata latura amuzanta aceasta l-a imbratisat pe co-prezentatorul Jonah Hill,care reusise sa se fereasca din calea vopselei.

Favorite Movie Actor: Taylor Lautner

Favorite Movie Actess: Miley Cyrus

Favorite TV Show: iCarly

Favorite TV Actor: Dylan Sprouse

Favorite TV Actress: Selena Gomez

Favorite Music Group: Black Eyed Peas

Favorite Female Singer: Taylor Swift

Favorite Movie: Alvin and The Chipmunks: Squeakquel

Favorite Male Singer: Jay-Z

Favorite Song: You Belong to Me, by Taylor Swift

Favorite Male Athlete: Ryan Sheckler

Favorite Cartoon: SpongeBob Squarepants

Favorite Female Athlete: Misty May Treanor

Cutest Couple: Jacob and Bella

Favorite Video Game: Mario Kart

Favorite Book: Diary of a Wimpy Kid series

Favorite Animated Movie: Up

Favorite Voice from an Animated Movie: Jim Carrey, A Christmas Carol

Favorite Reality TV Show: American Idol

Big Help Award: First Lady Michelle Obama

Ultimate Dance Smack-Down: Noah Munck,Matt Shively and Fanboy and Chum Chum

Lets switch off the lights for our lovely earth ! :)

sâmbătă, 27 martie 2010
Earth Hour (Ora Pamantului) este cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra încălzirii globale, implicând peste 1 miliard de persoane din întreaga lume.
Este o campanie impotriva schimbarilor climatice. Romania participa alaturi de alte 90 de tari la aceasta campanie si contribuie cu stingerea luminilor din peste 20 de orase, inclusiv Bucurestiul. Acest eveniment va fi in data de 27 martie ora 20:30.

De ce trebuie sa te implici?
Simplu! Deoarece viitorul nostru depinde de asta!

Earth Hour a facut o multime de sensibilizare cu privire la aspectele legate de schimbarile climatice. Dar nu e mai mult decât de oprirea luminile timp de o ora, o data pe an.. Este vorba de a oferi oamenilor o voce cu privire la viitorul planetei noastre si lucreaza împreuna pentru a crea un viitor durabil emisii reduse de carbon pentru planeta noastra.
"So now's the time to take a stand and give world leaders the mandate they need to make the right climate deal. The future can be bright! " WWF


Romania nu cred ca va ajuta prea mult,deoarece romanu` prefera sa stea in fata televizorului sa se uite la un film sau la un meci decat sa stea cu lumina stinsa o ora sau sa iasa afara.
Deja primele semne ale incalzirii globale s-au adeverit.Si cine stie,poate de Pasti o sa ninga iar...

Asa ca,tu vei stinge lumina? :)An Earth Hour message from the Children's Home in Uummannaq, Greenland. Local children living in the Arctic Circle and experiencing the effects of climate change firsthand urge people to take part in Earth Hour 2010 .